Isolatiewerken

Een goede dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken, vermits het u tal van voordelen oplevert. Het zijn daarbij de meest effectieve werken die uw woning energiezuinig maken. Zo zorgt een degelijke dakisolatie ervoor dat uw woning lucht-en winddicht is, houdt het de warme temperaturen buiten in de zomer en de koude in de winter, verzorgt het de akoestische isolatie van uw woning en kan het de waarde van uw woning verhogen. Daarbij is dakisolatie binnen de Vlaamse woningen een prioriteit voor de Vlaamse regering. Hierdoor profiteert u van isolatiepremies en fiscale voordelen voor dakisolatie (hierover leest u meer hier). Vervolgens is het vanuit de Vlaamse regering vanaf 2020 verplicht dat alle (huur-)woningen, die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, voldoen aan de dakisolatienorm.

Welke materialen en technieken er gebruikt worden, hangt af van uw specifieke voorkeuren en dakconstructie. Daarnaast is een correcte en nauwkeurige plaatsing een belangrijke troef voor een succesvolle isolatie. Dankzij onze jarenlange expertise en realisaties, staat Luyts Dakwerken hier 100% voor garant.

Denkt u erover uw dak te laten isoleren? Wij helpen u graag verder in uw zoektocht! Aarzel niet om ons te contacteren, dan bespreken we het graag met u over een warme tas koffie!

Referenties van isolatie

  • Kortemarkstraat 23, 2600 Berchem
  • Hagenlei 44, 2900 Schoten
  • Hoogpadlaan 24, 2180 Ekeren
  • Eikenlei 19, 2900 Schoten
  • Chrysantenstraat 153, 2610 Wilrijk
  • Wommelgemsesteenweg 22, 2110 Wijnegem

Wenst u vrijblijvend meer informatie of advies, aarzel niet om ons te contacteren!